петък, 2 ноември 2012 г.

IРad Mini - новото малко бижу от Apple
По-малък, по-тънък, по-лек. На Mini всичко му е По.
Не отстъпва като показатели от стандартния IPad - powerful A5 chip, FaceTime HD camera, iSight camera 1080p HD video recording, супер бърз wireless. Предлага достъп до над 275,000 приложения готови за сваляне от App Store. iPad mini е iPad във всички аспекти, но в по-малък размер. 7.9 инчовият дисплей предава кристално ясна картина. Притежава същата LED технология за фоново осветление като по-големият си брат IPAD. През него можете да сърфирате използвайки Сафари. Можете да локализирате местоположението си и да проверите какво и къде се случва с Maps. Можете да направите и прегледате снимките и видеоклиповете си до най-дребните детайли. С помощта на FaceTime call можете да поздравите семейство и приятели във видео разговор.
От самото начало IPAD е създаден да бъде мощен, способен, но също така и лесен за използване. Това което прави IРad Mini толкова впечатляващ е, че няма ограничения в това което можеш да направиш с него. Той е достатъчно малък и удобен, за да го хванеш в една ръка, но и достатъчно голям, за да виждаш всичко с нужния за очите комфорт. Стъклото и алуминия придават елегантност и удобство на докосване.
23% по-тънък или 7.2 мм и 53% по-лек или около 0.300 гр. В работен режим издържа до 10 часа. С него можете да четете, да гледате, да пишете да правите всичко което поискате колкото време пожелаете. 

преведено от apple.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар