понеделник, 27 май 2013 г.

Любовта дебне отвсякъде или Фестивал на необвързаните


      Любовта дебне отвсякъде, когато си на златна възраст и не се боиш да я срещнеш. Стягайте куфара с емоциите, отворете сърцето си, слагайте танцувалните обувки и се пригответе за горещи срещи и сбъднати мечти в една от най-горещите инициативи в България, която тази година ще ви понесе на крилете на романтиката.
      За първи път в България ще се проведе Международния фестивал на необвързаните. Рекламата за него тече на няколко езика и вече участие са потвърдили хора от съседни страни като Гърция и Турция.
      Гаранция за качеството на форума са имената на неговия създател -  продуцентът и хореограф на ансамбъл „Българе” Христо Димитров -личност, доказала се с времето и безбройните осъществени инициативи по цял свят, както и името на директора на феста Цвети Шопова.

      Датите на събитието са 7 - 16 юни, а мястото е Велинград. В рамките на тези девет дни са предвидени различни забавления и игри, имащи за цел да предразположат участниците към свободно и неформално общуване. Да могат всички свободни хора от различни възрасти да се чувстват добре и да бъдат себе си. Организаторите са оформили идеята около това, че е по-добре да се видят на живо без съмнения и преувеличения, нещо което интернет сайтовете не винаги могат да осигурят. По този начин се избягват разочарованията и инцидентите, които могат да доведат срещите на „сляпо”. За целта не е необходимо да присъствате на всичките дни, а само на два от тях. Време, достатъчно да се запознаете с повече хора и да имате възможност да си създадете първоначални впечатления. Освен това изборът ви ще бъде подпомогнат от професионален Сватовник, така че Необвързани от всички поколения, не се притеснявайте, а се оставете на емоцията, доброто прекарване, танците, песните, съдбата и професионалистите. Записването става на тел. 0882871318, Таня Иванова, арт мениджър на Фестивал на необвързаните. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар